Itt van 10 módszer arra, hogy jól érezd magad, ha egyedül vagy

Az a titka, hogy jól érzed magad … önmagaddal, hogy elégedett legyél azzal, ami vagy és mit akarsz az élettől. Mindig helyezd magad első helyre, mindig legyél prioritás önmagad számára, és csak olyan emberekkel vegyél körül, akik boldoggá tesznek. Kattintson! hasznos tippeket ad ebben a tekintetben. 

Jelenleg az elszigeteltség rányomta bélyegét a társadalomra. Ez a legkönnyebben belátható, főleg, ha új városba költözik, amikor szakít a barátjával vagy barátnőjével, amikor új munkát kezd, ahol senkit sem ismer. Ezekben az esetekben íme 10 módszer, amellyel élvezheti a magányt.

Legyen türelmes

Ha nincs hozzászokva a magányhoz, vagy ha utálja az egyedül érzést, a türelemnek kell lennie az új és legjobb barátjának. A türelem segít abban, hogy gazdagnak érezd magad, hogy jól érezd magad. Csak a magány érzése teszi lehetővé önelemzést, annak felismerését, hogy ki vagy, rádöbbenve arra, ami nem tetszik önmagadban, és rájön, milyen változásokat akarsz végrehajtani. Csak így láthatja az élet kínálta összes lehetőséget.

Újra vegye körül magát, találjon új szenvedélyt

Kezdhet meditálni, jógázni, megtanulni Capoeirát (ez egy brazil harcművészet, illetve harci tánc, amelynek eredete az afrikai NíGolo régióból származik, ahol a zebratánc néven ismert). Vegyél egy ceruzát, rajzold meg, amit érzel, írd le gyermekkorodat, írj kellemes emlékeket vagy olyan dolgokat, amelyek az iskolában jelezték. Vedd körül magad nyitott gondolkodású emberekkel, akikkel csodálatosan érzed magad.

Merj bármit megtenni, ami eszedbe jut

Legyen spontán, figyeljen az idegenekre, mert ők egyszer olyan magányosnak érezték magukat, mint te, háziállatokkal játszol a parkban. Ne kerülje el az addig elkerült dolgokat, változtassa meg elveit, legyen merészebb önmagával. Tegyen fel buta kérdéseket, mosolyogjon az idegenekre, és hagyja otthon a telefonját.

Öltözzön úgy, ahogy érez

Annette Bette Kellow színésznő elmondja a HuffingtonPostnak , hogy gyakran ok nélkül extravagánsan öltözik, és ezért sokan észreveszik; legtöbbször végül összebarátkozik és kapcsolatot tart velük. Itt van egy másik módszer, amellyel új barátokat szerezhet.

Kényeztesse magát egy divatos étteremben

Menj arra a helyre, amelyet mindig látni akartál, tegyél meg mindent azért, hogy jól érezd magad. Mintha egy korlátok nélküli világban lennél. Legyél egy íratlan történet szereplője. Foglaljon helyet, és nézzen meg minden olyan filmet, amely felkeltheti az érdeklődését.

Csodálja meg a körülötted lévő szépséget

Lehet, hogy eszedbe sem jut, de az ég megnyugtat, ha csodálod. Figyelheti a vizet is, mert ez is ellazít. Vagy itt van egy másik ötlet: elemezze a szobrokat vagy az építészetet, amikor az utcán sétál. Változtassa meg a hangulatát, élvezve mindent körülötted.

Írja le azt a 10 legjobb tulajdonságát, amelyet a legjobban értékel magáról

Kiemelve azt, amit a legjobbnak tartasz, elfelejted a bajt. Ha 10 tulajdonság nem jut eszedbe, írj valami mást. Például mit szeretne, vagy hogyan kívánja berendezni a szobáját. Ha boldognak érzi magát az ágyában, akkor a magányra van szükség.

Olvasson motivációs regényeket

Merítsen ihletet kedvenc filmjében, kedvenc karakterében, az imádott énekesnőben. Gondolj arra, hogy még az emberek is, akiket csodálsz, egyszer egyedül érezték magukat. És a körülmények arra kényszerítették őket, hogy áldozzák fel idejüket a barátokkal, a családdal, küzdjenek azért, hogy megszerezzék, amit akarnak. Bízz magadban.

A meditációs könyvek és a buddhizmus segíthetnek abban, hogy rendbe hozzák az elmédet. Végezzen olyan gyakorlatokat, amelyek megtanítják a gyönyörű életre. A „Megbékélés önmagunkkal. Hogyan fogadhatjuk el a bizonytalanságot és a változást „, Pema Chodron buddhista apáca írása segít megérteni, hogy a valóság folyamatosan változik.

Élj minden pillanatot úgy, mintha az lenne az utolsó

Soha nem fogja érezni ugyanazt, semmi sem ismétlődik meg. Érezd jól magad abban a csodálatos világban, amelyben vagy, élvezd a körülötted lévő dolgokat és szeresd a körülötted élőket. Még ha nem is hiszed el, vannak olyan emberek, akik szeretnek téged, és az univerzum utadba kerül. Élvezz minden pillanatot.

Felejtsd el a „poggyászt”. Menj tovább nélkülük

Ki érzi boldognak? Ki hajtja tovább? Leggyakrabban úgy gondoljuk, hogy a barátaink vagy a partnerek adnak erőt, de ellenkezőleg is lehetnek. Nem mindig kívánnak nekünk jót, még akkor is, ha ezt nagyon nehéz elfogadnunk. Ha azt veszi észre, hogy mámorítják belső békéjét, vonakodjon vissza udvariasan, és keressen egy új környezetet, amely a legjobbat hozza ki belőled .

Az iparban egy újabb lépést az ilyen típusú kiegészítőkkel kapcsolatban olyan anyagok kiválasztásával érhetünk el, amelyek hatással vannak a hatékonyságra, az erekcióra és a spermatogenezisre, olyan dolgokra, amelyek a leghelytelenebben társulnak közvetlenül a tesztoszteron növekedésével.

A közelmúltban azonban úgy tűnik, hogy olyan növényt találtak, amely közvetlenül növeli a tesztoszteron szérumértékét, függetlenül a környezeti és életfaktorok változóitól, ezzel a témával hamarosan foglalkozni fogok egy jövőbeni cikkünkben vagy a YouTube csatornánkon.

Mint fent említettük, a tesztoszteron az életkor előrehaladtával csökken, mind a nők, mind a férfiak szenvedhetnek ebben az állapotban, és az alacsony tesztoszteron tünetei a következők:

  • alacsony energia, fáradtság és letargia
  • a munkaerő és a kapacitás csökkenése
  • alacsony szexuális vágy, szexuális reakció hiánya és gyengébb orgazmus vagy nehézség elérni az orgazmust
  • az izomtömeg csökkenése, beleértve az izom- és csontsűrűséget, a testzsír növekedésével együtt
  • növekedett szív- és érrendszeri betegségek kockázata, magasabb vérnyomás