A legtöbb esetben akkor összegyűjti a mintát a széklet annak érdekében

Parazita fertőzések gyakoribb mint gondolnád

Tekintve a virulencia jelen lehet egy enyhe formában vagy súlyos mindig javasoljuk, hogy konzultáljon kezelőorvosával, annak megállapítása érdekében, hogy egy diagnózis, ez általában szükséges, hogy resort egy gyógyszeres kezelés azokban az esetekben, amely magában foglalja a komolyabb problémákat.

Parazita fertőzések gyakoribb mint gondolnád

Azonban, amikor enyhe vagy közepesen súlyos, lehet kezelni, otthon tájékoztatta arról, hogy a kártevők leggyakoribb. Vannak különböző fajok a bél parazita, de csak két fő típusa van: bélférgeket, egysejtűek. Bélférgeket jönnek létre a különböző sejtek, illetve általában a férgek. Az egyik legnépszerűbb ezek közül a galandféreg, a ossiuri, fonál. Egyszerre csak egy cella pedig, ellentétben a helminthiasisok, szaporodnak az emberi testben. A leggyakoribb giardia, cryptosporidium tájékoztatta arról, hogy a tünetek. A tünetek eltérőek lehetnek, attól függően, hogy a paraziták jelen a test: a test házban évek előtt megnyilvánuló tünetek.

Mindenesetre a legtöbb ember, aki szerződés fertőzés tapasztalat, hogy bizonyos tünetek tartalmazza hasi fájdalom, hasmenés, vérhas, hányinger, hányás, duzzanat, viszketés körül a végbél, fáradtság, megmagyarázhatatlan fogyás. Ha a szerződés fertőzés egy parazita tartozó, a család, a helminthiasisok, megtalálja maradványai ez a féreg a székletben Értem, a kockázati tényezők.

Megjelenése óta a leggyakoribb tünetek kíséretében más egészségügyi problémákat,

Azt is fel kell mérnie, hogy a kockázati tényezők, hogy ha paraziták lehet a fő oka a kellemetlen érzés a fertőzés kockázatát növeli, ha nagyban élő, vagy látogasson el egy helyet, ahol ismert az élősködők jelenléte.

Megjelenése óta a leggyakoribb tünetek kíséretében más egészségügyi problémákat,

Ez a szempont a súlyosabb, ha vállalják, nemzetközi utazási olyan országokban, ahol a higiénés feltételek nem elégségesek. Általánosságban elmondható, hogy a viszonyokkal, a rendszerek, valamint a higiéniai feltételek kockázati tényező a fejlesztés az élősködők. Azok, akik egy gyengébb immunrendszer sokkal fogékonyabb a fertőzésekre. Ezek a gyermekek, az idősek, hanem azok, akik szenvednek egészségügyi problémák komoly kockázat, hogy gyengül az immunrendszer, mint a HIV elment az orvos. Ha úgy gondolod, hogy van egy parazita, a bélben, ne habozzon, keresse fel kezelőorvosát. Meg kell a lehető leghamarabb, még akkor is, ha inkább szabadulj meg a parazita által a hazai jogorvoslati. Az orvos végez egy sorozat az elemzések, hogy melyik kártevők haza, hogy a tested.

Hogy ezt elemezni a vizsgálat során, amely segít azonosítani a jelenléte ossiuri, az üzemeltető a hely, egy darab ragasztószalagot a végbélnyílás majd megvizsgáljuk mikroszkóp alatt. Ha voltak jelen ezek a paraziták, a szalag fogja gyűjteni a kis tojás. Ha az egészségügyi feltételeknek, vagy súlyos a helyzet magában foglalja a sürgős beavatkozás, az orvos sem tudta megállapítani a probléma sottoponendoti, hogy egy röntgen vizsgálat továbbra is konzultálni kell az orvossal.

Ha már diagnosztizált egy parazita-fertőzés, vagy orvosi kezelés alatt, vissza kell adnia, hogy az orvos a végén a kezelés. A legtöbb esetben az orvos, hogy ismételje meg a széklet vizsgálat kizárása az élősködők jelenléte. Ha a fertőzés még mindig jelen van, akkor folytatni kell gyógyítani. Ha a parazita már felszámolták, nagyon valószínű, hogy az orvos ad útmutatást, hogyan kell elkerülni a szerződés újbóli fertőzés. Újabb fertőzés lehet veszélyesebb, mint a kezdeti fertőzés megszünteti egyszerű szénhidrátok az étrend. Kerülje a cukrot, kivéve, drágám, választhatják az egész élelmiszerek helyett finomított azt is, hogy elkerüljék a legtöbb gyümölcslé, tej származékok.